Pendelen is een manier om toegang te krijgen tot informatie die verder gaat dan je vijf zintuigen.

Hoe werkt het?

Regelmatig krijg ik reacties in mijn mailbox over het pendelen: dat het onzin is, dat je andere entiteiten toelaat, dat het gevaarlijk is en dat je je er niet mee moet inlaten etc. Ik merk dat wij met angst kijken naar iets wat wij niet begrijpen (maar vroeger wel).

Pendelen is een zeer oude wetenschap en ik wil dit graag in ere herstellen. Vroeger gebruikte ze het onder andere om water te vinden (wichelroede lopen) en met veel succes. En wist je dat het in Rusland aan de universiteit gedoceerd wordt en o.a. door architecten gebruiktwordt om metingen te verrichten? En in Frankrijk door artsen om diagnoses te stellen?

Pendelen is werken met energie. Het werkt volgens natuurwetten: een gewicht aan een loshangend touwtje werkt als versterker van de onzichtbare energie. Het heeft niks met kwakzalverij te maken.

In mijn GRATIS pendelcursus laat ik je dit zelf ervaren door o.a. een aantal experimenten te doen.

Pendelen is werken met energie

Slinger van Foucault

Experiment: de slinger van Foucault

Foucault deed een interessant experiment met een 28,3 kg zware slinger hangend aan een 67 meter lang touw. De slingerbewegingen lieten in zand de draaiing van de aarde zien terwijl de pendel zich binnen een gebouw bevond. Lees meer op Wikipedia over de slinger van Foucault.

Wist je dat

  • het pendelen tijdens de Vietnam oorlog gebruikt werd door de Amerikaanse marine om o.a. mijnen en ondergrondse tunnels te lokaliseren?
  • Verne Cameron met gemak elke Russische onderzeeër in de wereld, slechts met een wereldkaart en een pendel kon vinden?
  • Abbé Mermet, een Franse priester, water, petroleum en mineralen maar ook vermiste kinderen met gemak kon opsporen?

Gratis cursus pendelen aanvragen

'I know very well that many scientists consider dowsing as a type of superstition. According to my conviction this is, however, unjustified. The dowsing rod is a simple instrument which shows the reaction of the human nervous system to certain factors which are unknown to us at this time.'- Albert Einstein

Waarom kloppen de antwoorden soms niet?

Pendelen werkt beter naarmate jij een zuiverder kanaal wordt. Net zoals een messingkabel met veel modder eromheen, de energie slecht geleid, maar als de modder weg is de energie vrij kan stromen. Zo is het ook met ons. Het heeft dus alles met je eigen ontwikkeling en bewustzijn te maken. Hoe bewuster je bent, hoe beter je pendelresultaten!

Vragen stellen aan je lichaam

Wist je trouwens dat je ook vragen kunt stellen aan je lichaam? In de Kinesiologie maken ze hier gebruik van door bijvoorbeeld aan het lichaam vragen te stellen over de gezondheid, welke dosering van medicijnen het beste is etc. Uitgangspunt is dat elke cel in je lichaam alle informatie over jou bevat.

Ook jij kunt vragen stellen aan je lichaam! Bekijk in de video hieronder hoe je dat doet.