Complete cursus 'Pendelen like a pro'

Leer hoe je betrouwbare antwoorden krijgt uit jouw innerlijke wijsheid

Wil je de voordelen van het pendelen inzetten voor al je vragen (en dat kan!) dan is het belangrijk dat je de juiste technieken leert.

In deze uitgebreide cursus leer je alles wat je moet weten (en meer). De cursus is eenvoudig van opzet en makkelijk te volgen. Ik hou zelf van praktisch en niet zweverig, dus maak je geen zorgen.

Laat mij je helpen om jou de fijne kneepjes te leren zodat je heldere antwoorden gaat krijgen en herkennen.

Meer informatie

“Ik vond het erg leuk om mee te doen, na mijn aanvankelijke enigszins scepsis. De cursus heeft me verder geholpen en geïnspireerd. Ik wist niet dat je zo moe kon worden van het pendelen en had eerlijk gezegd ook niet verwacht dat ik een antwoord terug zou krijgen. “

“Laat ik nou gisteren over mijn gezondheid gependeld hebben (wat de 3 belangrijkste personen of dingen zijn om mij fysiek nog meer te ondersteunen) en toen bleek maar weer dat dat  pendelen echt werkt. Ik had de kaart met 10 opties gebruikt en kreeg antwoorden die ik echt niet verwacht had.”

Ik laat je zien hoe je betrouwbare antwoorden kunt krijgen. In deze complete cursus leer je o.a.:

Pendelen, hoe werkt het?

Zelf een pendel maken

Pendelhouding, ruimte en tijdstip

Een paar experimenten

Wat als je Pendel niks doet?

Wat is je pendelcode?

Ja/Nee vragen stellen aan de pendel

Kies een pendel uit die voor je werkt!

Je pendel schoonmaken

Afstemmen voor je begint

De juiste pendelmind!

Een goede vraag formuleren

Verifieer, verifieer, verifieer

Een Pendelbuddy voor extra bevestiging

Wat zet je in je Pendeldagboek?

Tips voor als je geen juiste antwoorden krijg

10 tips om nog beter te pendelen

Wat is een pendelkaart?

Hoe gebruik je een pendelkaart?

Mindmaps uitpendelen

De procentenkaart gebruiken

Kant en klare Pendelkaarten

Leer alle ins- en outs om jouw pendelkwaliteiten te verbeteren (en meer!)

Vragen die je kunt stellen

 • Welke prijs kan ik het beste hanteren voor mijn dienst / product?
 • Wanneer is het beste tijdstip om mijn nieuwe dienst / product te lanceren?
 • Welke bedrijfsnaam / logo / domeinnaam past het beste bij mijn bedrijf?
 • Met welke weggever zal mijn emaillijst het hardst groeien?
 • In welke mate past mijn huidige missie bij mij?
 • Welk promotiekanaal is het meest geschikt om mijn ideale klant te benaderen?
 • Wie is mijn ideale klant (welke leeftijdsgroep, hobbies, man/vrouw etc.)?
 
E-book Pendelen like a pro

Uitgebreide cursus 'Pendelen like a pro'

NIEUW: vanaf 22 maart ook als online cursus beschikbaar!

Ontvang de volledige cursus in E-book formaat + 5 video’s + 5 pendelkaarten en … ALTIJD TOEGANG VOOR SLECHTS € 133,-!!

 • makkelijk te volgen
 • praktisch toepasbaar
 • leer de kneepjes
 • volledig te volgen in je eigen tempo
 • video's altijd toegankelijk
Informeer mij als de cursus online staat!

Volg je liever een persoonlijke training? Dat kan! Op 22 maart en 17 mei geef ik de eendaagse workshop ‘Pendelen & Business’.

Lang gekoesterde wens om te leren pendelen is uitgekomen na twee dagdelen cursus bij Mila.

Tijdens de cursus zijn heldere handvaten uitgereikt hoe het pendelen te doen en na enige oefening thuis was het vrij snel onder de knie!

Verrassend is de eenvoud en de inzichten die het geeft wanneer er items worden uit gependeld. Voor het werk wordt het pendelen ingezet om gerichter advies te kunnen geven, mooi genoeg geeft dit verder vertrouwen en resultaat bij de klanten!

PLUS – BONUS ter waarde van € 99,-!

Ontvang waardevolle extra’s zoals:

 • oefeningen
 • praktische toepassingen voor in het dagelijkse leven
 • uitgebreide FAQ
 • handige pendelkaarten die je thuis kunt uitprinten.

Besloten Facebookgroep

Pendelen leer je vooral door veel te doen! Om je te stimuleren deel ik  elke week een handige oefening/toepassing/tip in de besloten Facebookgroep. Laat je inspireren door anderen, zoek een pendelbuddy en stel elkaar vragen.

Veelgestelde vragen

Ja, iedereen kan pendelen leren! Ik heb tijdens mijn workshops nog geen enkele keer meegemaakt dat iemand de pendel niet in beweging kreeg. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden dat is alles. Ook het uitzoeken van de juiste pendel is belangrijk. Vaak beginnen mensen met een pendel die veel te zwaar is en denken ze daardoor dat ze niet kunnen pendelen.

Bij het pendelen is het niet je pendel die een antwoord geef maar jij! Wanneer je een vraag stelt is het jouw onderbewuste die je een antwoord geeft via je hele fijne spieren in je lichaam en via je zenuwstelsel. De pendel laat het antwoord versterkt zien.  Lees ook mijn artikel ‘Hoe werkt pendelen?’. waarin ik dit uitgebreider toelicht.

Elke vraag die je hebt kun je stellen aan je onderbewuste. Via je onderbewuste heb je informatie over je verleden, heden en toekomst. Ze zeggen dat meer dan 95% hier opgeslagen wordt en daar kun je toegang toe krijgen. Je kunt dus ook vragen stellen over je bedrijf zoals: welke prijs kan ik het beste hanteren? Wat is een goed moment om mijn dienst te lanceren? Welke bedrijfsnaam (of functie, brandnaam) past het beste bij mijn bedrijf? Bekijk ook mijn ‘1-minuut video’s.

Lukt het pendelen nog niet helemaal en heb je nu een vraag waar je graag antwoord op wil? Bijvoorbeeld omdat je een keuze moet maken en anders niet verder kan? Ik kan je helpen. Stel mij jouw vraag en laat het mij voor je uitpendelen. Lees hier meer daarover.

De juiste pendel uitkiezen is belangrijk wil je de pendel in beweging krijgen. Niet elke pendel werkt goed voopr jou. Wil je weten hoe je dat moet doen? Download dan gratis mijn cursus ‘Pendelbasic‘ waarin ik uitleg waar je rekening mee moet houden.

Heb je na het lezen van de Veelgestelde vragen nog steeds een vraag? Stel je vraag dan gerust! Door mij een mail te sturen (naar vraag@milaganpatsing.nl). Ik beantwoord de vragen meestal binnen uiterlijk 2 dagen.