Mijn hele leven ben ik al aan het zoeken, experimenteren en nieuwe ervaringen aan het opdoen. Ik wil namelijk graag continu groeien en alles zelf ervaren!

En vooral de onzichtbare wereld fascineert mij. De wereld van energie, wat wij kunnen voelen als wij ons meer ontwikkelen, waar er andere wetten gelden.

Eigenlijk zijn de dingen heel goed verklaarbaar en simpel, alleen begrijpen wij het vaak nog  niet.

En na alle omzwervingen, boeken, cursussen retraites, ashrams, guru’s … kwam ik erachter dat alle kennis al die tijd in mijzelf zat. Dat niemand buiten mij mij echt de weg kan wijzen. En dat mijn innerlijk, mijn Hoger Zelf, de enige is die weet waarom ik hier ben en wat ik verkozen heb hier te ervaren. Als ik daarnaar luister kloppen al mijn besluiten en ervaar ik flow en vreugde.

Maar hoe doe je dat? Luisteren naar je innerlijk? Die vraag krijg ik vaak. En zo zijn mijn eigen cursussen. begonnen. Ik hou van praktisch en leuk. Dus geef ik pendelcursussen. Het is de meest directe manier die ik ken waarop je antwoorden kunt krijgen van je innerlijk. Ik leer je ook hoe je readings kunt geven aan jezelf, zodat je advies krijgt van je Hoger zelf. Want echt, als jij elke twijfel aan je innerlijk kunt voorleggen en antwoord krijgt, weet je telkens wat je te doen staat. En duidelijkheid geeft nu eenmaal rust. Je kunt dan eindelijk ontspannen en in vertrouwen leven. Ook al weet je niet altijd precies waar je naartoe gaat.

En dat, wens ik jou ook toe!