Ik wilde alles zelf ervaren

Mijn hele leven ben ik al aan het zoeken geweest. Naar dat ene ding. Ik bleef van alles uitproberen.  En wat anderen zeiden, hoe belangrijk ook, kon mij nooit echt overtuigen. Ik moest het zelf ervaren!

En vooral de onzichtbare wereld fascineerde mij daarin. De wereld die je niet kunt zien, maar wel voelen. Die steeds normaler wordt, naarmate je je verder ontwikkelt en die begint door je open te stellen. En dan ontdek je dat er hele andere wetten gelden, die je nog niet kende maar veel beter kloppen.

Eigenlijk zijn de dingen heel goed verklaarbaar en simpel, alleen begrijpen wij het nog niet.

Maar goed, na alle omzwervingen, boeken, cursussen retraites, ashrams, guru’s … kwam ik erachter dat alle kennis al die tijd in mijzelf zat. Dat niemand buiten mij, me ooit echt de weg kon wijzen. En dat mijn innerlijk, mijn hogere Zelf, de enige is die weet waarom ik hier ben en wat ik hier kom doen. Als ik daarnaar luister, kloppen al mijn besluiten, ook al begrijp ik het met mijn hoofd nog niet. Dan ervaar ik flow, rust, energie en heel veel vreugde.

En dat wil ik ook voor jou!

Maar hoe doe je dat? Luisteren naar je innerlijk?

Die vraag kreeg ik vaak. En zo zijn mijn eigen cursussen ontstaan: 21 dagen IntuïtieBoostmijn gratis pendelcursus en diverse workshops en ik ga er vast nog veel meer maken.

Pendelen is de meest directe manier die ik ken om antwoorden te krijgen wanneer jij het nodig hebt. Via orakelkaarten kun je communiceren met je onderbewuste en jezelf advies geven over jouw richting. Maar ook je dromen, automatisch schrift en zoveel meer geven je informatie. Je gaat zien dat ze je allemaal dezelfde informatie geven, maar in een andere vorm, en herkennen dat je continu signalen krijgt.

Als jij elke twijfel aan je innerlijk kunt voorleggen en antwoord krijgt, weet je telkens wat je te doen staat.

Duidelijkheid geeft nu eenmaal rust. Je kunt dan eindelijk ontspannen en in vertrouwen leven, ook al weet je niet altijd precies waar je naartoe gaat.

En gaandeweg wordt jouw pad steeds duidelijker. Waar je eerst nog twijfels had, zie je waar het naar toe gaat. Je leven gaat van struggles over in moeiteloosheid. Omdat jij jezelf hebt teruggevonden.

En dat lieve allemaal, wens ik jou ook toe!

Mila