Ik wilde alles ZELF ervaren

Mijn hele leven ben ik al aan het zoeken geweest naar dat ene ding. Ik bleef van alles uitproberen.  En wat anderen zeiden (hoe belangrijk ook) kon mij nooit echt overtuigen. Ik wilde het zelf ervaren!

De onzichtbare wereld fascineerde mij enorm: de wereld die je niet kunt zien, maar wel voelen. Die steeds normaler wordt, naarmate je je verder ontwikkelt en die je ontdekt door je open te stellen. En dan ontdek je dat er andere wetten gelden, die je nog niet kende maar die veel beter kloppen.

'Eigenlijk zijn de dingen heel goed verklaarbaar en simpel, alleen begrijpen wij het met onze hoofd nog niet.'

Alle kennis zit in jou

En na vele omzwervingen, boeken, cursussen retraites, ashrams, guru’s … kwam ik erachter dat alle kennis al die tijd in mijzelf zat. Dat niemand buiten mij, me ooit echt de weg kon wijzen. En dat mijn innerlijk, mijn hogere Zelf, de enige is die weet waarom ik hier ben en wat ik hier kom doen.

Als ik daarnaar luister, kloppen al mijn besluiten, ook al begrijp ik het nog niet met mijn hoofd. Dan ervaar ik flow, rust, energie en heel veel vreugde.

En dat wil ik ook voor jou!

Als jij elke twijfel aan je innerlijk voorlegt, weet je telkens wat je te doen staat.

'Maar Mila, hoe weet je nu zeker of het je innerlijk is die je iets vertelt, of jijzelf?'

Die vraag kreeg ik zo vaak dat ik dacht: ‘Dat wordt mijn eerste cursus!’ En intussen zijn het er meer geworden:

En ik ga er vast nog meer geven. Allemaal bedoeld zodat jij leert navigeren op je eigen kompas en jezelf de weg gaat wijzen.

 

Mila