Ik ben Mila Ganpatsing, altijd op zoek naar meer verdieping en de echte dingen in het leven. Toen ik 10 jaar geleden alleen door India reisde, ben ik voor het eerst pas echt gaan varen op mijn intuïtie. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik een keer ‘s avonds laat met de trein in Varanassi aankwam en dat de riksja mannen om mij heen stonden … Wie moest ik kiezen? Wie was betrouwbaar? Wie zou mij veilig naar mijn hotel brengen? Ik maakte de beslissing razendsnel en puur op gevoel. Mijn gevoel bleek altijd juist te zijn en heeft mij vaak gewaarschuwd voor onveilige situaties.

Terug in Nederland verloor ik, door de waan van de dag, langzamerhand mijn sterke leiding, mijn sterke energie en mijn free flow. De dingen gingen weer trager, moeizamer… Er kwamen weer meer twijfels, conflicten, verwarring, angst…

Tot 2016. Het jaar waarin ik van de een op de andere dag mijn baan opgaf, definitief brak met mijn partner en volledig koos voor mijn eigen dromen.

Als ik niet naar mijn innerlijk had geluisterd had ik het al veel eerder opgegeven

Als ZZP’er heb ik in 2017 de sprong naar eigen baas gemaakt. Geen idee wat er allemaal op mij afkwam maar diep van binnen wist ik gewoon dat ik dit moest doen. Langer op kantoor werken was geen optie meer en stond gelijk aan doodgaan.

De eerste 1,5 jaar van het ondernemerschap heb ik veel frustraties ervaren en vaak getwijfeld (en dat doe ik nog steeds!). Soms wist ik het even helemaal niet meer. Ben ik wel met de juiste dingen bezig? Gaat dit idee eindelijk succesvol worden?

Als ik het niet wist ging ik naar binnen en kreeg herhaaldelijk te horen: ‘Mila je bent zo goed bezig, vertrouw op het proces.’ of ‘Mila je bent al succesvol, kijk eens wat je in een jaar allemaal hebt neergezet!’ of ‘Vertrouw en laat los, je wordt geholpen.’ Gek werd ik ervan! Want echt lekker liep het nog niet …

Maar nu weet ik dat je wel vooruit gaat, maar in stapjes. Elke stap is nodig geweest en brengt je naar je doel. Het allerbelangrijkste is om vertrouwen te blijven houden. Om niet op te geven. Want succes komt pas na de hobbel. En hobbels … die blijven komen!

Ik herken eindelijk het proces en kan rustig blijven te midden van de chaos. Leven met de onzekerheid. En heb mij eindelijk overgegeven aan mijn innerlijke wijsheid, die zo veel intelligenter is dan ik!

Wanneer je begint te luisteren naar je innerlijke wijsheid zie je geen verschil tussen het maken van een grote of kleine beslissing. Je maakt gewoon telkens de keuze die jou ondersteunt.

Mila

Ik leer jou op een praktische manier hoe je kunt communiceren met je innerlijke wijsheid zodat je gaat doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen. Dat is het enige wat je uiteindelijk echt vervulling zal geven.Alle antwoorden zitten in jezelf en jij alleen weet (en kunt weten) wat jouw weg is. Anderen kunnen je tot op een bepaalde hoogte helpen, maar het laatste stukje zul jezelf moeten doen. Wanneer je goed de stem van je innerlijk kunt horen hoef je tijdens dit onzekere proces niet meer angstig te zijn. Je weet telkens welke stap je mag nemen en ontdekt langzamerhand wat jouw missie is en wat je bent komen delen met de wereld.

Lets connect!