Trainingen en workshops

Training

De pendel als kompas

In deze basiscursus leer je stap voor stap een goede basis leggen voor het pendelen. Zodat je er vertrouwen in krijgt. Je oefent verschillende technieken en kunt  je eigen toepassingen bedenken in de praktijk. Na de cursus ontvang je een certificaat.

Click the button
Training

Gevorderde pendeltechnieken

Na het volgen van de basiscursus kun je je je verder verdiepen. Onderwerpen zijn o.a. verschillende pendels en hun uitstraling, pendelhealing, vibrationeel en mentaal pendelen, radiësthetische kleuren en programmeren van de pendel. Deze cursus start op 2 mei. Stuur een mail naar info@milaganpatsing.nl om jezelf op de wachtlijst te zetten.

Training

Tarot & zelfreading

Heb je een pak Tarot kaarten thuis maar heb je geen idee hoe je ermee moet werken? Of trekt de Tarot je gewoon. In deze 4-maandse cursus leer je goed werken met de Tarot. Je gaat jezelf readings geven (en leert tegelijkertijd jezelf kennen). De basis sluiten we af met een Keltische Kruis reading. Daarna ga je je eigen Tarotprofiel maken en mediteren op een kaart.

Click the button
Workshop

Automatisch schrift

Automatisch schrift is een makkelijke manier om contact te maken en om antwoorden te krijgen op jouw vraagstukken. Zo kun je communiceren met bijvoorbeeld je gids of je Hogere Zelf.

Info en aanmelden
Minitraining

Pendelen en orakelkaarten

Leer kaarten selecteren met de pendel en de kaarten duiden.

Minitraining

Werken met de nieuwe energie

Merk je ook dat je steeds meer de energie kunt voelen? Je kunt meer dan je denkt en dat laat ik je zien. Hiervoor heb je niet eerst een uitgebreide healingopleiding nodig. ( je leert wel een aantal  basishealingtechnieken).