Kan iedereen pendelen

Vaak denken mensen dat je een bepaalde gave nodig hebt om te kunnen pendelen. Maar ik kan je vertellen dat iedereen kan pendelen! Elke cursist die mijn workshop heeft gedaan, kon op de eerste dag meteen de pendel in beweging krijgen. Dus jij ook!

Er zijn een aantal redenen waarom het soms niet werkt. Daar moet je alleen rekening mee houden. En pendelen (vooral betrouwbaar pendelen) leer je door er veel mee te oefenen. Wanneer je dat doet leer je de finesses aanvoelen en wordt het supertof!

Hoe werkt?

Hoe het precies werkt kan niemand je vertellen en ik ook niet. Dat het werkt, dat weet ik wel. Ik kom veel mensen tegen die het meteen afdoen als onzin. En tegen deze mensen zeg ik: ‘Je hoeft mij niet te geloven. Maar als je het oprecht wilt weten, onderzoek het dan zelf en doe een paar simpele experimenten.’  Maar dat is niet wat ze willen horen.

Hoe komt het dat de pendel vanzelf beweegt?

Je kunt met je innerlijk communiceren via je gedachten en je intentie. Gedachten is ook energie en die zetten iets in gang. Als je een vraag stelt, dan reageert je innerlijk  hierop door jou een antwoord te geven via je lichaam. Dit gebeurt via hele fijne trillingen in je spieren en je zenuwstelsel en de pendel maakt dit zichtbaar. De pendel werkt als een versterker.

Je lichaam weet alles

Elke cel in je lichaam bevat alle informatie over jou: over je verleden, je heden en je toekomst. Het zit in je DNA. Hier is kinesiologie op gebaseerd. Je lichaam kan je zien als je 2e stel hersens. Al zou ik eerder zeggen: je 1e stel hersens, omdat het veel meer weet over jou.

Je kunt dus vragen stellen aan je lichaam. En eigenlijk is je lichaam al een pendel. Mensen die de subtiele veranderingen in hun lichaam goed aanvoelen hebben in feite geen pendel nodig.

Jij kunt ook vragen stellen aan je lichaam. Bekijk in de video hieronder hoe je dat doet.

De pendel werkt als versterker

Het is een natuurlijke wet dat een gewicht aan een loshangend touwtje werkt als een versterker van de energie. De pendel maakt de onzichtbare energieën zichtbaar voor ons. Lees als je het interessant vindt dit stuk op Wikipedia over de slinger van Foucault.

Je lichaam is een radio

Ons lichaam bevat een ingebouwd energiesysteem en mensen die bekend zijn met de chakra´s en nadi´s weten dit. Je zendt energie uit (ook wel ons aura genoemd) en je kunt informatie (energietrillingen) opvangen. Hoe beter jij bent afgestemd op de juiste frequentie, hoe zuiverder je signalen (antwoorden).

Slinger van Foucault

Meer weten?