Leer in 6 weken hoe je  antwoorden krijgt van je innerlijke wijsheid door de pendel te gebruiken.

Herken jij dit...

Je wilt zo graag de volgende stap nemen maar je weet niet welke stap dat is

soms ervaar je zoveel twijfels en frustratie dat je gek wordt van jezelf

Je wilt graag je baan opzeggen of voor jezelf beginnen maar twijfelt continu over de richting

Je wilt niet meer dat gevoel ervaren dat angst je beklemt of blokkeert

My soul is my guide

~Rumi

Je innerlijke kompas gebruiken

Je voelt al langer dat je iets anders wil. Iets waar je heel blij van wordt en ook nog van kunt leven. Dit verlangen is je ingegeven door je ziel, die je aanspoort om jouw unieke gave te delen met de wereld.

Grote veranderingen gaan vooraf door chaos en frustratie. Je laat het oude los en het pad waar je naartoe gaat is nog niet zichtbaar. Het moet zich nog ontwikellen en dat gaat stapje voor stapje.

Je vind je eigen pad door te experimenteren en uitproberen. Stukje bij beetje. Helaas geven veel mensen te vroeg hun dromen op of beginnen ze er niet eens aan.

 • Maar als jij gaat leren hoe je al je twijfels telkens aan je innerlijk kunt voorleggen.
 • Hoe je telkens de juiste antwoorden kunt krijgen.
 • En hoe je om extra bevestiging kunt vragen wanneer je het nodig hebt.

Dan gaat het jou gewoon lukken om door alle hobbels heen te komen en jouw droom neer te zetten in de wereld!!

Wie niet incidenteel maar elke dag vaart op zijn innerlijke kompas,  zal een moment meemaken waarop alles ineens gaat stromen. Alle stukjes in elkaar beginnen te vallen, als een logische puzzel die eindelijk klopt.

Wat leer je in deze cursus?

Je leert alles wat je moet weten om via de pendel te communiceren met je innerlijke wijsheid. Elke week beantwoord ik al je vragen in een live Q&A. Verder zijn de lessen makkelijk te volgen en ook nog eens leuk om te doen! Je kunt direct oefenen met je eigen vragen waardoor je jezelf en je eigen intuïtie beter leert kennen.

De Pendelbasics
Pendel met pendelkaarten
Betrouwbaar pendelen
Bijzondere pendeltoepassingen

“Ik vond het erg leuk om mee te doen, na mijn aanvankelijke enigszins scepsis. De cursus heeft me verder geholpen en geïnspireerd. Ik wist niet dat je zo moe kon worden van het pendelen en had eerlijk gezegd ook niet verwacht dat ik een antwoord terug zou krijgen. “

“Laat ik nou gisteren over mijn gezondheid gependeld hebben (wat de 3 belangrijkste personen of dingen zijn om mij fysiek nog meer te ondersteunen) en toen bleek maar weer dat dat  pendelen echt werkt. Ik had de kaart met 10 opties gebruikt en kreeg antwoorden die ik echt niet verwacht had.”

Deze cursus is echt heel compleet, kijk maar:

Pendelen, wat is het en hoe werkt het?

Zelf een pendel maken

De juiste endelhouding, ruimte en tijdstip

Vragen stellen zonder pendel

Wat als je Pendel niks doet?

Wat is je pendelcode?

Ja/Nee vragen stellen aan de pendel

Hoe en wanneer schoonmaken?

De swing!

Een neutrale mindset

Op afstand pendelen

Tarotkaarten aanwijzen met de pendel

Afstemmen op je Hogere Zelf of Gids

De juiste pendelmind!

Betere vragen formuleren

Opties uitpendelen boven je hand

Een Pendelbuddy voor extra bevestiging

Wat zet je in je Pendeldagboek?

Tips voor als je geen juiste antwoorden krijg

10 tips om nog beter te pendelen

Pendelkaarten gebruiken én zelf maken

Chakra's reinigen door zuiveringsengelen

Veelzijdige toepassingen van de procentenkaart

De poliariteit controleren

Vragen stellen aan een foto

Voeding en gezonde leefruimte

Communiceren met je gids via de alfabetkaart

Elke week opdrachten om mee te oefenen

Pendelstappenplan en uitrpintbare pendelkaarten

Elke week live Q&A en begeleiding

“Lang gekoesterde wens om te leren pendelen is uitgekomen na twee dagdelen cursus bij Mila. Tijdens de cursus zijn heldere handvaten uitgereikt hoe het pendelen te doen en na enige oefening thuis was het vrij snel onder de knie! Verrassend is de eenvoud en de inzichten die het geeft wanneer er items worden uit gependeld. Voor het werk wordt het pendelen ingezet om gerichter advies te kunnen geven, mooi genoeg geeft dit verder vertrouwen en resultaat bij de klanten!”

Dé Complete Pendelcursus

€ 222,-
 • Elke week aan de slag met 1 module 6 weken
 • Stel al je vragen persoonlijk aan mij in de besloten Facebookgroep (elke week een FB-live)
 • Makkelijk te volgen in je eigen tempo de lessen blijven beschikbaar
 • BONUS 1: Set van 10 must-have (downloadbare) pendelkaarten (t.w.v. 47).

Twijfel je nog? Misschien helpt dit je ...

 • Misschien twijfel je of jij kunt pendelen? Laat mij je geruststellen. Iedereen kan het leren! En dat heb ik tijdens mijn workshops telkens meegemaakt. Daarom ben ik zo benaderbaar omdat ik jou alle tips & tricks wil geven om je op weg te helpen.
 • Alles wat je in deze cursus krijgt heb ik zelf ook uitgeprobeerd en sta ik volledig achter. Je kunt mij daarom anytime hierover benaderen en je vraag stellen.
 • De cursus is eenvoudig van opzet en kost je niet veel tijd om te leren. Het belangrijkste is dat je ervoor openstaat en ermee aan de slag te gaat.
 • Ik hou van praktisch en daarom leer je het pendelen vooral door meteen met je eigen concrete vragen aan de slag te gaan.
 • Ik zet elke week een les klaar, maar jij kunt de cursus uiteraard volledig in je eigen tempo volgen als je dat zou willen!

Wat levert het jou op?

Wanneer je de lessen volgt, zul je vanzelf merken over hoeveel wijsheid je beschikt. Je gaat meer contact en vertrouwen krijgen in je eigen intuïtie. Maar je zult ook zien hoeveel geld en tijd het je gaat schelen. Je hebt al die dure experts en coaches niet nodig. Je ziet dat je je eigen eigen beste adviseur kunt raadplegen! Neveneffecten: je wordt daadkrachtiger, zelfverzekerder en ervaart meer vertrouwen in het leven. Je weet nu telkens welke stappen je het beste kunt nemen en laat je niet meer gek  maken door de gedachten in je hoofd. En als je het even niet weet, weet je hoe je in elke situatie een vraag kunt stellen!

Voor wie is deze cursus super geschikt?

Je bent nieuwsgierig en hebt een open-mind

Je durft open te staan voor zoiets 'vreemds' als pendelen en geeft het een eerlijke kans. Je vindt je eigen ervaring daarin belangrijker dan wat anderen hierover zeggen.

Je volgt graag je eigen pad

Je bent bewust en weet dat het leven meer inhoudt. Je hebt een sterke behoefte om zoveel mogelijk te doen wat je diepste Zelf hier in de wereld wilt neerzetten en volgt daarin graag je intuïtie.

Je verlangt meer vertrouwen

Je durft best te kiezen voor jouw pad, als je maar WEET dat het overeenkomt met je diepste zielsverlangens. Een tool die je daarbij gaat helpen zou voor jou een uitkomst zijn!

Veelgestelde vragen

Ja, iedereen kan pendelen leren! Ik heb tijdens mijn workshops nog geen enkele keer meegemaakt dat iemand de pendel niet in beweging kreeg. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden dat is alles. Ook het uitzoeken van de juiste pendel is belangrijk. Vaak beginnen mensen met een pendel die veel te zwaar is en denken ze daardoor dat ze niet kunnen pendelen.

Bij het pendelen is het niet je pendel die een antwoord geef maar jij! Wanneer je een vraag stelt, maak je via je gedachten (intentie) contact met je onderbewuste en je diepere Zelf die je een antwoord teruggeeft via de hele fijne spieren in je lichaam en je zenuwstelsel. De pendel versterkt alleen maar deze fijne bewegingen (is een natuurlijke wet).  Lees meer op  deze pagina: Pendelen.

Elke vraag die je hebt kun je stellen aan je innerlijk. Je kunt dus ook vragen stellen over je bedrijf zoals: welke prijs kan ik het beste hanteren? Wat is een goed moment om mijn dienst te lanceren? Welke bedrijfsnaam (of functie, brandnaam) past het beste bij mijn bedrijf? Etc. Je raadpleegt in feite je innerlijke wijsheid en vaak weet je intuïtief de antwoorden al. Het is fijn als datgene wat je al voelde (maar vaak nog niet op durft te vertrouwen) ook bevestigt ziet.

Het is mijn intentie om jou tijdens deze cursus het pendelen te leren. Het gaat er niet om dat je de pendel in beweging krijgt, maar vooral om hoe je betrouwbare antwoorden kunt krijgen en hoe je dit ook kunt controleren. Ik wil dat je de waarde van de pendel als tool gaat inzien zodat je het zelf kunt gaan inzetten!

Ik begeleid je daarin. Tijdens deze cursus geef ik elke week een FB-live waarin jij al je vragen kunt voorleggen. Uiteraard kun je mij ook in de besloten Facebookgroep je vraag stellen. Dus maak daar ook gebruik van!

En heb je nu misschien een vraag waar je graag antwoord op wil? Bijvoorbeeld omdat je een keuze moet maken en anders niet verder kan? Stel mij jouw vraag en laat het mij voor je uitpendelen.

De juiste pendel uitkiezen is belangrijk wil je de pendel in beweging krijgen. Niet elke pendel werkt goed voor jou. Ik zie vaak dat beginners starten met een pendel die veel te zwaar is (en dat zijn vaak de pendels die je in winkels tegenkomt).

Twee pendels die ik adviseer voor beginnende pendelaars (en die zeker voor je gaan werken) zijn: deze houten pendel en koperen pendel.

Heb je na het lezen van de Veelgestelde vragen nog steeds een vraag? Stel je vraag dan gerust! Door mij een mail te sturen (naar vraag@milaganpatsing.nl). Ik beantwoord de vragen meestal binnen uiterlijk 2 dagen.

Wil je meer over het pendelen weten, dan kun je je ook alvast aanmelden voor de besloten Pendelcommunity op Facebook.

Soms verlang je graag een bevestiging. Je kunt in dat geval de opties waar je aan denkt aan mij voorleggen. Ik pendel de beste optie voor je uit en trek ook nog drie kaarten die je meer context geven bij jouw vraag. Zie ook ‘Een Ja/nee of keuzevraag stellen‘.