Leer in 6 weken antwoorden krijgen van je innerlijke wijsheid door de pendel te gebruiken, en meer!

Wil jij ook...

graag helderheid over de volgende stap die je mag nemen?

af van al die twijfels en onzekerheden?

Weten wat jouw richting is of jouw zielepad?

of gewoon leren hoe je goed kunt pendelen en het ook praktisch kunt toepassen?

My soul is my guide

~Rumi

Alle antwoord zitten al in jou

Na alle cursussen, retraites, boeken, workshops etc. kwam ik erachter dat alle antwoorden al die tijd in mijzelf zaten. En daarmee hield mijn jarenlange spirituele zoektocht eindelijk op! Hèhè.

Alle antwoorden zitten ook in jou. Je moet alleen even weten hoe je daar kunt komen. In die schatkist aan informatie die in je zit. Er zijn meerdere wegen om er te komen maar pendelen is een leuke en hele directe manier gebleken. Een toffe combinatie, vind ik.

Als jij de lessen volgt, kun jij het straks ook. Je moet alleen even leren hoe. Waarop je moet letten. Hoe je een goede vraag formuleert (heel belangrijk!). Je gaat Je eigen signalen leren kennen. Maar ook aanvoelen wanneer je beter niet kunt pendelen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Vaak denken mensen dat ze het al kunnen, omdat de pendel een uitslag geeft. Maar dat zegt nog helemaal niets! Het gaat erom of je antwoord ook betrouwbaar is. En dat leer je alleen door veel te oefenen en door de juiste vragen te formuleren.

De opzet van de cursus en de opdrachten is zodanig, dat je meerdere facetten leert. Ik houd niet van saai en heb daarom geprobeerd de opdrachten ook boeiend te maken. Mijn cursisten zijn tot nu toe erg tevreden en ik sta versteld van wat ze allemaal kunnen.

Mocht je mee willen doen, weet dan dat ik altijd voor je klaarsta. Het is mijn missie om jou echt het pendelvak te leren.

Mila

Wat leer je in deze cursus?

Je leert alles wat je moet weten om via de pendel te communiceren met je innerlijke wijsheid. Elke week beantwoord ik al je vragen in een live Q&A. Verder zijn de lessen makkelijk te volgen en ook nog eens leuk om te doen! Je kunt direct oefenen met je eigen vragen waardoor je jezelf en je eigen intuïtie beter leert kennen.

De Pendelbasics
Pendel met pendelkaarten
Betrouwbaar pendelen
Bijzondere pendeltoepassingen

‘Ik heb een paar maanden geleden via een vriendin kennisgemaakt met de minicursus pendelen. Mijn interesse was gewekt en heb mij ingeschreven voor de Complete cursus Pendelen bij Mila Ganpatsing. Wat heb ik veel geleerd, pendelen is meer dan alleen ja of nee vragen aan je pendel. Er zijn meerdere codes die jou het antwoord geven. Je leert hoe je goede vragen moet stellen, hoe je kan werken met verschillende pendelkaarten, die je overigens ook krijgt van Mila.Je volgt de cursus in je eigen tempo en je kunt altijd vragen stellen, wat natuurlijk heel fijn is. In een woord, een geweldige cursus, die ik met veel plezier gedaan heb en waar ik veel geleerd heb.’

~Mieke

Deze cursus is echt heel compleet, kijk maar:

Pendelen, wat is het en hoe werkt het?

Zelf een pendel maken

De juiste pendelhouding, ruimte en tijdstip

Vragen stellen zonder pendel

Wat als je Pendel niks doet?

Wat is je pendelcode?

Ja/Nee vragen stellen aan de pendel

Hoe en wanneer schoonmaken?

De swing!

Belangrijke do’s and don’ts

Verschillende manieren van pendelen

Op afstand pendelen

Orakelkaarten selecteren met de pendel voor een reading

Een vraag stellen voor iemand anders

De juiste pendelmind!

Betere vragen leren formuleren

Goed afstemmen op je onderbewuste

Levensenergie (frequentie) meten van objecten, personen of een huis

Wat zet je in je Pendeldagboek?

De vervuiling van je huis meten

Verloren voorwerpen terugvinden

De 7 sleutels tot betrouwbaar pendelen

Pendelkaarten gebruiken én zelf maken

Chakra's reinigen door zuiveringsengelen

Veelzijdige toepassingen van de procentenkaart

De polariteit controleren

Vragen stellen aan een foto

Voeding en gezonde leefruimte uitpendelen

Communiceren met je gids via de alfabetkaart

Elke week opdrachten om je skills te verdiepen

Elke 2 weken een leuke praktische toepassing om te blijven oefenen

Een persoonlijk antwoord op je vraag van mij in de besloten Facebookgroep

“Lang gekoesterde wens om te leren pendelen is uitgekomen bij Mila. Tijdens de cursus zijn heldere handvaten uitgereikt hoe te pendelen en na enige oefening thuis was het vrij snel onder de knie! Verrassend is de eenvoud en de inzichten die het geeft wanneer er items worden uit gependeld. Voor mijn werk zet ik het pendelen in om gerichter advies te kunnen geven aan anderen. Mooi genoeg geeft dit verder vertrouwen en zelfs resultaat bij de klanten!’

~ Theo

Dé Complete Pendelcursus

€ 222,-
  • Elke week aan de slag met 1 module 6 weken
  • Stel al je vragen persoonlijk aan mij in de besloten Facebookgroep (of in de FB-live)
  • Makkelijk te volgen in je eigen tempo de lessen blijven beschikbaar
  • BONUS 1: Set van 10 must-have (downloadbare) pendelkaarten (t.w.v. 47).

Twijfel je nog? Misschien helpt dit je ...

  • Misschien twijfel je of jij kunt pendelen? Laat mij je geruststellen. Iedereen kan het leren! En dat heb ik tijdens mijn workshops telkens meegemaakt. Daarom ben ik zo benaderbaar omdat ik jou alle tips & tricks wil geven om je op weg te helpen.
  • Alles wat je in deze cursus krijgt heb ik zelf ook uitgeprobeerd en sta ik volledig achter. Je kunt mij daarom anytime hierover benaderen en je vraag stellen.
  • De cursus is eenvoudig van opzet en kost je niet veel tijd om te leren. Het belangrijkste is dat je ervoor openstaat en ermee aan de slag te gaat.
  • Ik hou van praktisch en daarom leer je het pendelen vooral door meteen met je eigen concrete vragen aan de slag te gaan.
  • Ik zet elke week een les klaar, maar jij kunt de cursus uiteraard volledig in je eigen tempo volgen als je dat zou willen!

Wat levert het jou op?

Wanneer je de lessen volgt, zul je vanzelf merken over hoeveel wijsheid je beschikt. Je gaat meer contact en vertrouwen krijgen in je eigen intuïtie. Maar je zult ook zien hoeveel geld en tijd het je gaat schelen. Je hebt al die dure experts en coaches niet nodig. Je ziet dat je je eigen eigen beste adviseur kunt raadplegen! Neveneffecten: je wordt daadkrachtiger, zelfverzekerder en ervaart meer vertrouwen in het leven. Je weet nu telkens welke stappen je het beste kunt nemen en laat je niet meer gek  maken door de gedachten in je hoofd. En als je het even niet weet, weet je hoe je in elke situatie een vraag kunt stellen!

Voor wie is deze cursus super geschikt?

Je bent nieuwsgierig en hebt een open-mind

Je durft open te staan voor zoiets 'vreemds' als pendelen en geeft het een eerlijke kans. Je vindt je eigen ervaring belangrijker dan wat anderen hierover zeggen.

Je volgt graag je intuïtie

Je bent bewust en weet dat het leven meer inhoudt. Je hebt een sterke behoefte om nog meer naar je innerlijk te luisteren.

Je bent geboeid door de wereld van energie

Je vindt de onzichtbare wereld magisch en wilt daar graag meer van weten en meer mee doen.

Veelgestelde vragen

Ja, iedereen kan pendelen leren! Ik heb tijdens mijn workshops nog geen enkele keer meegemaakt dat iemand de pendel niet in beweging kreeg. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden dat is alles. Ook het uitzoeken van de juiste pendel is belangrijk. Vaak beginnen mensen met een pendel die veel te zwaar is en denken ze daardoor dat ze niet kunnen pendelen.

Bij het pendelen is het niet je pendel die een antwoord geef maar jij! Wanneer je een vraag stelt, maak je via je gedachten (intentie) contact met je onderbewuste en je diepere Zelf die je een antwoord teruggeeft via de hele fijne spieren in je lichaam en je zenuwstelsel. De pendel versterkt alleen maar deze fijne bewegingen (is een natuurlijke wet).  Lees meer op  deze pagina: Pendelen.

Elke vraag die je hebt kun je stellen aan je innerlijk. Je kunt dus ook vragen stellen over je bedrijf zoals: welke prijs kan ik het beste hanteren? Wat is een goed moment om mijn dienst te lanceren? Welke bedrijfsnaam (of functie, brandnaam) past het beste bij mijn bedrijf? Etc. Je raadpleegt in feite je innerlijke wijsheid en vaak weet je intuïtief de antwoorden al. Het is fijn als datgene wat je al voelde (maar vaak nog niet op durft te vertrouwen) ook bevestigt ziet.

Het is mijn intentie om jou tijdens deze cursus het pendelen te leren. Het gaat er niet om dat je de pendel in beweging krijgt, maar vooral om hoe je betrouwbare antwoorden kunt krijgen en hoe je dit ook kunt controleren. Ik wil dat je de waarde van de pendel als tool gaat inzien zodat je het zelf kunt gaan inzetten!

Ik begeleid je daarin. Tijdens deze cursus geef ik elke week een FB-live waarin jij al je vragen kunt voorleggen. Uiteraard kun je mij ook in de besloten Facebookgroep je vraag stellen. Dus maak daar ook gebruik van!

En heb je nu misschien een vraag waar je graag antwoord op wil? Bijvoorbeeld omdat je een keuze moet maken en anders niet verder kan? Stel mij jouw vraag en laat het mij voor je uitpendelen.

De juiste pendel uitkiezen is belangrijk wil je de pendel in beweging krijgen. Niet elke pendel werkt goed voor jou. Ik zie vaak dat beginners starten met een pendel die veel te zwaar is (en dat zijn vaak de pendels die je in winkels tegenkomt).

Twee pendels die ik adviseer voor beginnende pendelaars (en die zeker voor je gaan werken) zijn: deze houten pendel en koperen pendel.

Heb je na het lezen van de Veelgestelde vragen nog steeds een vraag? Stel je vraag dan gerust! Door mij een mail te sturen (naar vraag@milaganpatsing.nl). Ik beantwoord de vragen meestal binnen uiterlijk 2 dagen.

Wil je meer over het pendelen weten, dan kun je je ook alvast aanmelden voor de besloten Pendelcommunity op Facebook.

Soms verlang je graag een bevestiging. Je kunt in dat geval de opties waar je aan denkt aan mij voorleggen. Ik pendel de beste optie voor je uit en trek ook nog drie kaarten die je meer context geven bij jouw vraag. Zie ook ‘Een Ja/nee of keuzevraag stellen‘.